TFF'den toplantı kararı! Yönetim Kurulu Cuma günü olağanüstü seçim gündemiyle toplanacak
Bu gelişmeyi aktaran kaynaklar (24 yayın grubu):
Bu gelişme Türk futbolunu nasıl etkiler? Görüşlerinizi saygı çerçevesinde paylaşın.
Gündemdeki spor haberlerinden otomatik derlenmiştir; yeni gelişmeler bu konuya eklenecektir.
Kaynak: TakvimTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 9 Ekim Cuma günü olağanüstü seçim gündemiyle toplanacak. Toplantıda federasyonun seçim sürecine ilişkin gündem maddelerinin ele alınması bekleniyor.
Bu gelişmeyi aktaran kaynaklar (24 yayın grubu):
- Takvim – TFF'den toplantı kararı! Yönetim Kurulu Cuma günü olağanüstü seçim gündemiyle toplanacak
- Onedio – TFF'de Kritik Cuma: Yönetim Kurulu Olağanüstü Seçim Gündemiyle Toplanacak
- Milliyet – TFF Yönetim Kurulu, olağanüstü seçim gündemiyle toplanacak - Futbol - Spor Haberleri
- NTV Haber – TFF Yönetim Kurulu seçim gündemiyle toplanıyor iddiası
- Notbir – TFF Yönetim Kurulu olağanüstü seçim gündemiyle toplanıyor
- Karadeniz Gazetesi – TFF'den kritik toplantı kararı! Yönetim Kurulu 9 Ekim'de olağanüstü seçim gündemiyle toplanacak
Bu gelişme Türk futbolunu nasıl etkiler? Görüşlerinizi saygı çerçevesinde paylaşın.
Gündemdeki spor haberlerinden otomatik derlenmiştir; yeni gelişmeler bu konuya eklenecektir.